Werkplekoplossingen

Pagina terug

Kantoren bestaan niet langer uit kleine afgesloten ruimtes waar werknemers van 9 tot 5 zitten. Door het Nieuwe Werken krijgen werknemers de kans om flexibel te werken: vanuit huis, in grote open kantoorruimtes of op flexplekken. Deze nieuwe werkstijl, passend bij een nieuwe generatie werknemers die het liefst zijn eigen invulling geeft aan werk, vraagt ook om nieuwe werkoplossingen. Wij bieden ondersteuning bij:

Project management

Bent u op zoek naar werkoplossingen die beter aansluiten bij uw medewerkers en hun behoeftes? Wij kijken naar de wensen van zowel de werknemers als de organisatie. Wij hebben grote ervaring in het introduceren van werkplekoplossingen en kunnen het gehele verandertraject begeleiden of de projectmanager ondersteunen.

Advies werkplekoplossingen

Iedere verandering begint met het vaststellen van de huidige (Ist) situatie. Wat zijn de behoeften en wat is het doel? Hoe sluiten werkoplossingen beter aan bij uw medewerkers? Wij kunnen voor u de situatie analyseren, glashelder in kaart brengen en inzicht geven in welke werkplekoplossingen optimaal passen bij de organisatie.

Implementatie werkplekoplossingen

Het implementeren van werkoplossingen is een verandertraject. Dat vraagt om zorgvuldigheid, betrokkenheid en communicatie. Het is van belang dat de gehele organisatie daar bij wordt betrokken, zodat het plan een organisatie-breed gedragen wordt. Libra Advies is gespecialiseerd in dit traject en kan het van voor tot achter uitvoeren of u hierin adviseren.

Arborichtlijnen

Werkplekkenbeheer gaat verder dan bieden van voldoende werkplekken. Er zijn veel aspecten waar rekening mee gehouden moet worden, zodat medewerkers in een efficiƫnte werkomgeving zitten. ARBO richtlijnen helpen daarbij. Wij helpen de werkomgeving zo efficiƫnt mogelijk op te zetten en te beheren.