Facilitaire ondersteuning

Pagina terug

Facilitaire ondersteuning is een breed begrip. Wij pakken enthousiast elk project op: van een kleine klus tot een grote uitdaging. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een interne verhuizing, de verbouwing van een deel van het kantoor, het uitvoeren van een EED audit, het uitrollen van energiebesparende maatregelen, het opzetten van BHV en nog veel meer. Met 24 jaar aan ervaring weten wij elk project tot een succesvol eind te brengen. Hierbij bieden wij:

Project management

Wij adviseren bij facilitaire aangelegenheden. Of nu gaat om de organisatie van FM, ontruimingsplannen, gebruiksmeldingen, catering of technische installatie. Onze kennis, ervaring en netwerk is dusdanig groot dat we bij elk project een passend advies kunnen bieden.

Interim facility management

Is een medewerker met zwangerschapsverlof? Heeft u direct een extra hulpkracht nodig? Of wilt u een tijdelijke functie binnen facility management opvullen? Wij kennen de juiste mensen. Wij zorgen dat de functie snel wordt ingevuld door iemand die uw organisatie tijdelijk versterkt.

Begroting en offerte

Uiteraard kunnen we voor ieder traject een kostenraming maken, het budget bewaken en de rapportages verzorgen. Het uiteindelijk uitsturen van het request for proposal is de offerte fase. Het opstellen, uitsturen en beoordelen van de RFI voeren wij graag voor u uit.